Wat is Cambridge

Cambridge Weight Plan

Snel

Cambridge 500 is ideaal voor mensen met (zwaar) overgewicht, die snel willen afslanken en met andere afslankprogramma's onvoldoende resultaat boeken. Al na enkele dagen raakt uw lichaam in ketose en start de vetverbranding. Omdat Cambridge 500 slechts 462 kilocalorieën per dag bevat, treedt een versnelde vetverbranding op.

Verantwoord

Cambridge 500 is ontwikkeld aan de universiteit van Cambridge. Doctor Allan Howard verrichtte alles bij elkaar 7 jaar onderzoek naar de meest ideale samenstelling van dit afslankprogramma in samenwerking met Addenbrook's Hospital. Hierover verschenen diverse wetenschappelijke publicaties.

De sleutel is het lage percentage koolhydraten. Omdat u bewust minder koolhydraten binnen krijgt dan u strikt gezien nodig heeft, gaat uw lichaam zelf op zoek naar zijn eigen reserves. Wanneer deze op zijn, wordt de volgende energieleverancier in uw lichaam aangesproken: uw overtollige vet! Enkele dagen na het begin van het dieet start uw vetverbranding. Dit is een medisch volkomen verantwoorde manier om snel gewicht te verliezen. Intussen krijgt u, in de vorm van uitgebalanceerde shakes, soepen en repen, alle benodigde voedingsstoffen binnen, inclusief vitaminen en mineralen.

Effectief

De producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via een onafhankelijk Cambridge consulent. Onderzoeken wijzen uit dat afslanken onder begeleiding effectiever is, dan zonder begeleiding. Met name de consulenten van Cambridge vormen in dit opzicht een toegevoegde waarde. Zij zijn zonder uitzondering ervaringsdeskundigen, die het afslankprogramma zelf hebben gevolgd.

Eenvoudig

Cambridge 500 biedt een totaalvoeding, bestaande uit drie volledige maaltijdvervangers. U hoeft dus zelf geen maaltijden samen te stellen, of calorieën te tellen en u mag er absoluut niets anders bij eten. U weet dus precies waaraan u toe bent. Het enige wat u extra gebruikt is water. Het is belangrijk dat u tijdens het dieet minimaal 2,5 liter water per dag drinkt. Dit is onder meer nodig om de afvalstoffen af te voeren, die vrijkomen bij het afbreken van de vetvoorraad.


De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden clienten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken. Daarom woont u in Laren, Baarn, Naarden, Blaricum, Bussum, Huizen, Almere, Muiderberg, Loosdrecht, Vinkeveen, Amersfoort, Amsterdam, Diemen of verder...
Komt u gerust naar onze professionele en klantvriendelijke Cambridge Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi in Hilversum met name genoemd eigenaresse Ingrid Eisma. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi, enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren, vermenigvuldigen of op andere wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden. Misbruik van deze website op welke wijze dan ook, is strafbaar en zal juridische en gerechtelijke consequenties ten gevolge hebben.

Disclaimer: Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel. U vindt http://www.gewichtsbeheersinghetgooi.nl met http://www.Google.nl

sitemap

webdesign: arttrust