Ingrid Eisma

Uw Cambridge Consulent

Mijn naam is Ingrid Eisma en ik ben onafhankelijk CambridgeWeightPlan Consulente in Hilversum. Zelf heb ik het Cambridge dieet met succes gevolgd en ben bijna 18 kilo kwijtgeraakt!
Ik ben consulente geworden omdat ik graag andere mensen met overgewicht wil helpen hun doel te bereiken. Ik weet zelf hoe moeilijk en zwaar het kan zijn, maar met gebruik van het CambridgeWeightPlan dieet en goede coaching is uw doel goed bereikbaar!

De aandacht voor u zal zorgen voor resultaat als gevolg van uw prestaties. Een gewicht dat bij u past, een levensstijl waar u zich goed in kan vinden. Tevens is het mogelijk een voedingsadvies te krijgen.

Ook de Ballancer 606 en de MYA-Divinia kunnen veel voor u betekenen om uw gewicht te bereiken.

Ik hoop nog veel mensen te kunnen en mogen helpen met het CambridgeWeightPlan dieet.
U bent van harte welkom in de Praktijk voor Gewichtsbeheersing
Met vriendelijke groet, Ingrid

Ingrid Eisma
Tel. 06 - 26094029
ingrid@gewichtsbeheersinghetgooi.nl


De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden clienten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken. Daarom woont u in Laren, Baarn, Naarden, Blaricum, Bussum, Huizen, Almere, Muiderberg, Loosdrecht, Vinkeveen, Amersfoort, Amsterdam, Diemen of verder...
Komt u gerust naar onze professionele en klantvriendelijke Cambridge Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi in Hilversum met name genoemd eigenaresse Ingrid Eisma. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi, enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren, vermenigvuldigen of op andere wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden. Misbruik van deze website op welke wijze dan ook, is strafbaar en zal juridische en gerechtelijke consequenties ten gevolge hebben.

Disclaimer: Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel. U vindt http://www.gewichtsbeheersinghetgooi.nl met http://www.Google.nl

sitemap

webdesign: arttrust