Cambridge 500 dieet

Cambridge 500 producten

Hoe werkt Cambridge 500?

U krijgt drie geconcentreerde maaltijden, bestaande uit een shake, soep, reep of pap. Dit noemen we sole source, ofwel uw enige voedingsbron. Met deze producten krijg u exact alle vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten, koolhydraten en essentiële vetten binnen, die u nodig heeft voor een goede, dagelijkse balans. De basis vormt een beperking van de koolhydraten voor veel gewichtsverlies, in combinatie met voldoende eiwitten voor het behoud van spiermassa. Hiermee is de perfecte samenstelling gevonden, om snel en toch verantwoord af te slanken. Het ontstaan van overgewicht is heel eenvoudig: uw lichaam krijgt meer energie binnen dan er wordt verbrand. Het teveel aan calorieën wordt opgeslagen als vet.

Als we de dagelijkse inname van koolhydraten beperken, gaat het lichaam op zoek naar de eigen reserves. Na circa drie of vier dagen is de natuurlijke buffer van glycogeen opgebruikt en wordt begonnen met het verbruiken van de vetreserves. Deze vetverbranding wordt aangeduid als milde ketose. Bij de vetafbraak komen ketonen vrij die worden afgevoerd via onder meer de urine. Of je in milde ketose bent, kan worden nagegaan door een urinetest met een ketosestrip (deze krijgt u mee bij de intake). Milde ketose treedt alleen op bij een zeer laag calorieën programma, met een lage inname van koolhydraten.

  • er ontstaat een gevoel van toenemende fitheid en energie
  • de stemming kan verbeteren; het roept een gevoel van welzijn op
  • het hongergevoel verdwijnt of vermindert aanzienlijk

Het ontbreken van honger maakt het gemakkelijker de verleiding te weerstaan om weer wat te eten.
Dit geeft u het gevoel de situatie in eigen hand te hebben.

Gouden regel: ga niet bij-eten Tijdens het volgen van het Cambridge 500 programma is het niet toegestaan om extra bijvoeding te nemen, in wat voor een vorm dan ook! Dus ook geen 'onschuldige' producten zoals salade, rauwkost, een ei, melk in de koffie, stukje kaas of worst, etc. Dit leidt tot het vasthouden van vocht, het uit ketose raken en weer opwekken van hongergevoelens. Kunt u het bij-eten toch niet laten, kies dan voor Cambridge 800.

Een goede, persoonlijke begeleiding is de sleutel tot het slagen van dit afslankprogramma. Uw consulent is u adviseur én uw motivator, ofwel uw steun en toeverlaat. Uw consulent is de ervaringsdeskundigen, die het Cambridge Weight Plan zelf succesvol doorlopen heeft. Zij kent de successen als geen ander, maar ook de valkuilen die altijd op de loer liggen!


De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden clienten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken. Daarom woont u in Laren, Baarn, Naarden, Blaricum, Bussum, Huizen, Almere, Muiderberg, Loosdrecht, Vinkeveen, Amersfoort, Amsterdam, Diemen of verder...
Komt u gerust naar onze professionele en klantvriendelijke Cambridge Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi in Hilversum met name genoemd eigenaresse Ingrid Eisma. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi, enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren, vermenigvuldigen of op andere wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden. Misbruik van deze website op welke wijze dan ook, is strafbaar en zal juridische en gerechtelijke consequenties ten gevolge hebben.

Disclaimer: Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel. U vindt http://www.gewichtsbeheersinghetgooi.nl met http://www.Google.nl

sitemap

webdesign: arttrust